Εβάλαμε οχτώ στον Ολυμπιακό

PANATHINAIKOS TV SE LIGO KERO

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

OLA PRASINA GR · Ακαδ. Καραταίδης-Παναθηναικός 2-5 (Video)

Ένας συναρπαστικός αγώνας διεξήχθη το πρωινό του Σαββάτου στα νεόκτιστα Ασπροπύργου για την Α΄κατηγορία (Super Cup) των Παίδων ,αντίπαλοι η Ακαδημία Καραταίδη και Παναθηναικός.
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Σπύρου Μαραγκού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με μπροστάρη τον νεαρό άσο Σωτήρη Πίσπα ,ο οποίος πέτυχε τα τέσσερα απο τα πέντε συνολικά τέρματα της ομάδας του Παναθηναικού,κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 2-5.


Το σκόρ για λογαριασμό της Ακαδημίας Καραταίδη άνοιξε το σκόρ ο νεαρός Κεσίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι,τα επόμενα τρία τέρματα,τα οποία έφεραν μπροστά στο σκόρ την ομάδα των πρασίνων ανήκουν στον Σωτήρη Πίσπα,το 2-3 απο τον Κεσίδη και πάλι,το 2-4 απο τον Βραχάλη και το 2-5 τελικό σκόρ,διαμόρφωσε και πάλι ο Πίσπας ο οποίος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα.Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.



Δείτε και τα επτά (7) τέρματα στο βίντεο που ακολουθεί
Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΟΥΚΙΣΣΑ - Έχασα τον άνθρωπό μου

ΔΟΥΚΙΣΣΑ - Έχασα τον άνθρωπό μου από Olaprasinagr Sitepao (βίντεο) 3:05 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ μέ όλο μου τον σεβασμό στον πιο μεγάλο σε ηλικία φίλο μου! Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που δεν επέτρεψε στον χρόνο να του αλλοιώσει το πάθος για το καλό τραγούδι !! Υ.Γ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ OLAPRASINAGR
powered by